Om

 Aukra kennel katte- og hundepensjonat. 

Følg oss nå på Instagram!


Info  & Rutiner
Bygningen.


Bygningen er på 70m2 og er fordelt på 2 avdelinger samt et eget fòr-rom og 1 isolat/sykerom. Vi har 14 hunderom i forskjellige størrelser. De minste er på 2m2 og de største er på 6m2.

I vårt hundepensjonat har vi altså plass til 14 hunder og oppover, avhengig av størrelse på hundene, og antall hunder i hvert bur.


Halvparten av hunderommene har sine egne små luftegårder med grus, som de kan gå ut til gjennom sin egen luke. Andre halvparten frakter vi ut til luftegårdene med bånd. Vi har to middels store luftegårder med grus rett utenfor huset, og en stor luftegård med gress og trær på ca ett mål. Rundt disse har vi 1,8m høye gjerder. Dette gjerdet omringer også alle hundegårdene, og er laget med sluseanordning, så her blir det ikke lett å slippe unna!


Det er varmekabler i hele bygget, samt varmepærer i hvert bur. Vi anbefaler også et teppe å ligge på.


Hunder


Vi tar ikke imot aggressive hunder, og vi forbeholder oss retten til å nekte enhver hund opphold her hos oss.


 


Rutiner

Hundene fòres en eller to ganger pr. dag, alt etter eierens ønske. Vi bruker to typer Eukanuba tørrfor, (til store hunder/til små hunder) som vi har god erfaring med på våre egne hunder. Hvis hunden trenger sitt eget fòr, så er det bare å ta med dette. Det gis ikke prisreduksjon for medtatt fòr. Alle hundene har eget vann tilgjengelig hele døgnet. Hundene luftes regelmessig hele dagen, med småturer ut i grusgårdene, og skikkelig lek og moro i storgården. Det kan være lurt å ta med et eget teppe hjemmefra, sånn at lukten blir riktig :)


Hundene får individuell behandling tilpasset den enkeltes behov. Og vi vil gjerne ha litt info om hunden, sånn at vi kan gjøre oppholdet så koselig som mulig.


Det er ingen adgang for uvedkommende i dyrerom eller luftegård, fordi dette forstyrrer hundene. Ikke for hundeeiere som leverer og henter heller. (Hvis en visning ønskes, så må vi kontaktes på forhånd, så vi kan planlegge det og finne en dag det passer.


Løpetid


Ta kontakt hvis du har spørmål rundt dette.

Vi sees!